Fransk bondeomelett med blåskjell og bacon

Antall personer:

8 egg (blandet med 8 ss vann eller fløte)
100 g blåskjell (kokt og renset)
100 g spinat
100 g bacon
50 g lagret hard ost (gjerne Comte)
1 stor sjalottløk (finhakket)
4-6 amadinepoteter
Solsikkeolje
Olivenolje
Maldonsalt
2 ss finkuttet gressløk

Kutt potetene i 2cm terninger. Stek i en teflonpanne til de er lett gyldne. Ha i ternet bacon og stek videre til potetene er møre, og baconet er gyllent. Ha i sjalottløk og spinat. Når spinaten har "falt" ha man i eggeblandingen. Bland lett med en slikkepott til eggene begynner å koagulere. Ha i blåskjellene og den lagrede hardosten, og stek videre i ovnene på 180°C til omeletten er ferdig (ca. 5 min avhengig av ovn):

Topp omeletten med gressløk, olivenolje og maldonsalt.