Våre produkter

Våre produkter

Blåskjell i nettposer

Vi pakker våre økologiske, levende blåskjell i nettposer på 1 kg. Disse finner du i dagligvarer med ferskvaredisk.

 

Distribusjon

Disse distribueres i isopor fiskekasser med 5 og 10 kg blåskjell i hver kasse. For eksport til utlandet med fly, og til kunder som ønsker tørr emballasje uten avrenning, pakker vi i isopor-flykasser med 12 kg blåskjell. For at blåskjellene skal trives godt og bevare sine egenskaper, pakker vi godt med is rundt nettposene før vi stropper på lokket. Norgeskjell har som prinsipp at vi alltid og helt uten unntak pakker våre blåskjell den dagen vi sender dem på markedet. Dette sikrer kunden lengst mulig holdbarhet.

 

Produktinformasjon

På nettposene finnes et bånd med informasjon om oppbevaring, sporing, holdbarhetsdato og tilberedning. I tillegg er båndet merket med en QR-kode som tar deg til vår hjemmeside med masse info om tilberedning og oppskrifter.

Blåskjell i MAP-pakning

1 kg og 2 kg pakninger som du finner i kjøledisken i dagligvarehandelen. MAP står for modifisert atmosfærisk pakning, som betyr at vi kan tilby levende blåskjell av god kvalitet i en dryppfri og forbrukervennlig forpakning. (dette er ikke en vakuumpakning) Pakkingen gir en naturlig bevaring av kvalitet og friskhet på blåskjellene som gjøres uten tilsetninger og konserveringsmiddel.

MAP kan pakkes i pappesker med 4x1kg, 8x1kg eller 4x2kg.Pakningen er dryppfri og egner seg både for dagligvare og HORECA, samt flyfrakt.

 

Tang til dekorasjon i fiskedisken

Som et supplement til kunder som ønsker det, leverer vi også tang til dekorasjon i fiskedisken